Отец Стеван кон полицијата: Пуштете ги децата кои ги уапсивте

Свештеник во мантија вечерва излезе пред полицајците на протестот пред Собранието, на кој се случија инциденти, а имаше и повредени и приведени.
Како што се гледа на снимките објавени на социјалните мрежи, свештеникот, во придружба на десетина луѓе, безуспешно апелираше до полицајците да ослободат неколкумина млади демонстранти, кои претходно беа приведени.
Видео Тукаhttps://twitter.com/koloski_/status/1544403255488352263?s=20&t=PF4ycsCntRtkG30DZG199g

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here