Игор Југ: Ќе ви ја донесам еден ден ќерка ми во Собрание да и објасните зошто порасна без татко!

Уставобранителот Игор Југ на социјалните мрежи сподели видео од својата ќерка која го бара својот татко.
Тој посочи дека еден кога ќе излезе од затвор ќе ја донесе во Собрание политичарите да и објаснат зошто пораснала без татко.

Еден ден кога ќе излезам, ќе ви ја доведам оваа мала Хрватица во Собрание, да и објасните зошто се роди и израсна без татко!!! Во Бога не верувате, ама барем во карма верувајте!!!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here