ИАКО ГРЕЈНАТА СЕЗОНА ЗАВРШИ СДСМ ДЕЛИ ДРВА ПРЕД ИЗБОРИ ВО ОХРИД !!

Денес Зоран Заев има митинг во Охрид. Пред митингот според сведоштва на граѓани т.н. активисти на СДСМ делат дрва за огрев низ Охрид, иако грејната сезона заврши… Прашуваме кој ги плати овие дрва за огрев во македонски шуми и дали СДСМ го пријави тоа? Дали се свесни дека со ова грубо го кршат изборниот законик? И да им порачаме дрва може да купите, но луѓе не можете! И тие на кои им ги носите овие дрва ќе ви се насмевнат, но ќе гласаат против вас! Ќе гласаат против вас затоа што сте ги довеле во мизерна економска ситуација да неможат самите да си купат дрва за огрев, па мора да чекаат на вас да дојдат избори и да ја покажете вашата ,,милост”. Фотографија на Aleksandar Nikoloski.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here