ТОШЕ ИЛИЕСКИ УМРЕЛ ОД ЛЕКАРСКА НЕГРИЖА. ШИЛО МАГАЗИН ЕКСКЛУЗИНО ОТКРИВА ШТО СЕ СЛУЧУВАЛО ДОДЕКА БИЛ НА ЛЕКУВАЊЕ

За Тоше Илиевски имаше објавувано голем број на апели за помош, се бореше со тешка болест и Македонија се сплоти да го излечи.

За жал, неговата битка сите ја загубивме.

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ДОКТОРИТЕ И МЕДИЦИНСКИОТ ПЕРСОНАЛ СЕ ГРИЖЕЛ ЗА ТОШЕ:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here