Во селото Кожле :Избирачкото место е сместено во дворот на локален жител

Во селото Кожле, општина Петровец, забележан е уникатен пример на денешното
гласање:Избирачкото место е сместено во дворот на локален жител.
Во селото Кожле регистрирани се 20 граѓани кое своето право да гласаат за идниот
претседател на државата ќе го остварат во – дворот на комшијата.
Се разбира, за регуларноста на гласањето на гласачкото место има и Комисија.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here