Комедија: Слободан 45 години возел без дозвола – ГО КАЗНИЛЕ СО ОДЗЕМАЊЕ НА ДОЗВОЛАТА

Слободан Бугарчиќ од српско Драгачево е казнет со 125 000 динари (околу 1000 евра) затоа што бил фатен како вози без дозвола.

Кон таа казна, се разбира, се додава и одземање на дозволата. Но, по проверката испаднало дека тој дозвола никогаш и немал и дека 45 години возел без дозвола – и службен и приватен автомобил.

Првиот автомобил го купил пред повеќе од четири децении во Приштина. Никогаш во овие 45 години не бил сопрен од полицијата. Се досега.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here