Translate (Eng):

Денес атмосферата беше тензична, блокирани улици низ Скопје вооружани специјалци додека траеше денешната јавна седница на Апелацискиот суд за случајот „Диво Насеље“. На почетокот од седницата осудените побараа меѓународна истрага и кажаа дека ова е Албанија, дека не го признаваат судот и дека адвокатите кои им се доделени немаат право да говорат наместо нив.


ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here