”Охридски матурант 5-та вечер 6-ти ден”

Сигурно стриково славел 30 години од матура 5-та вечер, па сега го чека семафорот да светне зелено за да се спреми за 6-та вечер. 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here