22-годишно слепо момче со аутизам го воодушеви светот со неговиот музички талент

Коди Ли ќе ве исполни со восхит. 22-годишното момче не дозволува слепилото и аутизмот да му попречуваат да ја следи својата најголема страст – музиката.

Милиони лица од целиот свет со одушевување го проследија неговиот настап во „America’s Got Talent“. Коди ја отсвири на пијано и ја отпеа „A Song for You“, измами солзи и ја поттикна Габриел Јунион да го награди со пристискање на „златниот базер“.

Невозможно е да останете рамнодушни:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here