Спремни се двојазичните свидетелства со Северна Македонија

Школската година денеска и официјално заврши, но среќата на учениците веројатно нема да биде еднаква со онаа на родителите кои многу веројатно ќе бидат шокиpaни од новите свидетелства. Имено од годинава свидетелствата со успехот на учениците ќе бидат двојазични и со новото име на државата. 

Фотографија на Kristian Jandrioski.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here