Успешно заврши шестиот интернационален Мото Собир- Св Николе

Викендов се одржа шестиот по ред меѓународен собир во Свети Николе во организација на Мото Клуб Свети Николе МЦЦ, кој бешее домаќин на моторџии од 13 европски земји со над 2000 мотори. Посетителите се забавуваа на традиционалните бајкерски игри, влечење јаже, буткање на рака…

На мото собирот настапија легендарните Кербер и македонската група АРЕА. Настанот е поддржан од Меѓународен Славјански Универзитет и Општина Свети Николе.

Новиот парк на ридот Свети Николе беше претесен да ги прими гостите кои допатуваа како од сите краишта на Македонија така и од странство.

 

 

 

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here