Млад брачен пар од Америка наместо странска музика на нивиот видео албум ја одбрале песната ”Машала” во изведба на Елена Јовческа

Млад брачен пар од Америка наместо странска музика на нивиот видео албум ја одбрале песната ”Машала” од Елена Јовческа.

Младиот пар Денис и Ивана Тасески и двајцата заљубени во Македонската музика одлучиле за нивната забава да се погрижи една од најбараните и најплатените пејачки во Македонија а тоа е Елена Јовческа со групата Премиер од Битола. Ивана и Денис живеат во Индијана-Америка, а нивната најголема животна  желба им била љубовта да ја крунисаат со брак во нивната родна земја Македонија. Ивана и Денис биле толку задоволни од забавата која им ја приготвила гајдаџиката Елена Јовческа што после тоа направиле и видео албум од фтографии на нивната свадба одбирајќи и една од песните на Јовческа, а тоа е песната ”Машала”.

ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ НИВНИОТ ВИДЕО АЛБУМ:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here