Вежбала екстремна јога и паднала од шести спрат, а нејзината пријателка сето тоа го документирала

Студентката Алекса Тераца (23) паднала од шести спрат додека вежбала јога на тераса, а нејзината пријателка го снимила тоа.

Тераца со години секое утро на тераса вежбала јога, но едно утро решила една поза да изведе на оградата на терасата, каде се лизнала и паднала од шести спрат, од висина од речиси 25 метри.

Richa Kumar@Richa_Kumar

Dear Yoga Practitioners and fellow teachers is this worth it?
Especially for social media posts?
Let us exercise caution and stay safe.
We need to be healthy and active to stay with our practices. Let us not forget that. 🙏🏼 https://www.ndtv.com/world-news/woman-falls-down-80-feet-from-balcony-while-attempting-yoga-pose-2091139?amp=1 

Woman Falls Down 80 Feet From Balcony While Attempting Yoga Pose

A college student in Mexico survived an 80-foot fall from her balcony on Saturday. Alexa Terraza was practicing an extreme yoga pose over the edge of her sixth-floor apartment balcony in San Pedro…

ndtv.com

See Richa Kumar’s other Tweets

Според пишувањата на австралискиот “News“, таа преживеала, а после 12-часовна операција лекарите ѝ ги реконструирале колената и зглобовите.

Скршила 110 коски во телото, а експертите велат дека постои можност за наредните три години да не проговори ниту еден збор. Таа паднала од терасата само неколку секунди откако нејзината пријателка направила фотографија на која изведува опасна поза.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here