Струшката легeндa Емин Брачед се кара со Србин по телефон

 

Урнебесно видео кое ќе ве насмее до солзи. Емин Брачед пцуе на српски и се кара со Србин преку телефон.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here