(ВИДЕО) Најсилниот човек во Косово со нов рекорд

Бујар Мули е познат како најсилниот човек во Косово, кој постигна нов личен рекорд.

На тој не му можеше ништо автомобилот на кој беше врзан и се обидуваше да го извлече. Мули остана доследен до крајот, обезбедувајќи си себеси нов рекорд.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here