Охридските легенди со нова видео реклама: Нема повеќе тантара п’нтара, Пендик си купи печка на пелети

Охридски Кармен Бауцентар денес ја стартуваше новата рекламна кампања во која главни ликови се супер популарните охриѓани Пендик и Митич. Откако видеото во кое се појавуваат неодамна стана вирално на интернет, Супер радио подготви комплетна маркетинг кампања, инспирирана од истото, за продажба на печките на пелети во Кармен Бауцентар.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here