И Унеско крена раце од нас: Во Тушемиште багерот се мие во Охридското езеро

Во Тушемиште багерот се мие во Охридското езеро.

Еколошката свест под секое ниво. Од албанска страна веднаш после граничниот премин Свети Наум се наоѓа местото Тушемиште. Токму таму објективот на нашите репортери забележа како багер се чисти во Охридското езеро.

ohrid net

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here