Арсим Зеколи: Причината за недавање датум? Али Ахмети.

Причината за недавање датум? Али Ахмети. Човекот ја сруши СФРЈ, ЈНА, 3 претседатели, 8 премиери, десетици министри, Македонија и Паско Кузман. Сега им се намерачил на ЕУ и НАТО. Смејте се вие. Командант Генералот гледа се и слуша се.

Ова го објави Арсим Зеколи на својот твитер

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here