Благодариме што ја блокиравте Македонија- Грчката Пан-македоники од Мелбурн со благодарност кон Макрон

Грчката Пан – Македонска организација за која самите се сметаат дека се вистински македонци испрати писмо со благодарност до претседателот на Франција г-н Макрон.

Тие во писмото му се заблагодаруваат за мудрата одлука да ја блокира Македонија (Скопје н.з) и укажуваат на неконструктивноста на нашата држава во однос на крадењето на грчката историјиа и идентитет како и за тоа дека нашата држава е незрела држава за во европа и ред други негативности.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here