Спиев со оженет маж, а потоа…

Мажот (32) го запознала во едно кафуле. На него сè ѝ се допаѓало, неговото однесување, неговите зелени очи… Веднаш ѝ се допаднал и ѝ бил многу шармантен. Веќе во првиот разговор ѝ кажал дека е во брак, а и следниот пат кога се сретнале (повторно во кафуле) многу ѝ зборувал за неговата сопруга.Наспроти тоа, сепак таа флертувала со него и наскоро си размениле телефонски броеви.„Кога му го дадов својот мобилен телефон, знаев дека набрзо ќе имаме сексуален однос“ – напишала. Прво договориле состанок, отишле во кино и се бакнале.Неколку денови подоцна се случило: 21-годишната девојка знаела дека тоа е погрешно, но сепак спиела со него во неговиот автомобил.„Тоа беше најдобриот сексуален однос во мојот живот“.Почнале да се гледаат речиси секој ден, секогаш тајно, а наскоро се појавиле и емоции.„Бев вљубена во маж кој морав да го кријам затоа што моите пријатели беа згрозени од тоа“.Во еден момент таа му рекла: „Те сакам“, а тој ѝ возвратил на истиот начин, но тоа го одрекол неколку денови подоцна. Таа патела – била заљубена во маж кој никогаш нема да биде со неа. Се чувствувала лошо, знаејќи дека тој е покрај друга жена и дека таа ќе му остане доколку ја прекине аферата со неа, а таа ќе остане сама.„Почнав да излегувам со други мажи. Му го премолчував тоа затоа што кажа дека ме сака само за себе“.Тој почнал да ги избегнува нејзините повици и некогаш одвреме-навреме се појавувал кај неа. Тоа било премногу за неа: „Го прекинав тоа“.Неколку години подоцна појасно гледала на работите. Тага, одбивање, лаги… Сето тоа било само лошо време за неа. Напишала: „Тоа не беше љубов, тоа што го имавме беше нешто од страст, празнина и тага. Дали тоа повторно би го направила? Во никој случај“.Таа ги предупредила и сите други девојки: „Немојте да паѓате во такво искушение – навистина не е вредно“

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here