Самоук уметник му дава нов лик на зеленилото во Охрид

Охриѓанецот Кадри Селман веќе неколку години создава уметност на невообичаен начин. Од грмушките и тревниците во градот прави фигури со различни форми

Автор: Мики Трајковски

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here