Коњот кој прошета низ Скопје е згрижен, и моментално ужива со ”семејството” (ВИДЕО)

Коњот што  беше виден во центарот на Скопје кај Рекорд пред два дена беше спроведен од полициско возило.

Многумина се изненадија кога бел коњ им се појави пред автомобилите на најфреквентната улица во Скопје.

Последните фотографии од коњот се направени истиот ден на кои се гледа како по него оди полициско возило со вклучени ротациони светла.

Но ние успеавме да дојдеме до видео, како тој си ужива во неговиот стан после долгата прошетка со винце на маса и добра храна со своето ”семејство”

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here