Од улично украсување во Тетово го издвојуваме ова видео.

Градоначалничката на Тетово Теута Арифи ги започна првите подготовки, за новогодишното украсување…

Нели е прекрасно?

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here