Мицкоски: “Кога не може СДСМ јас лично ќе го донесам Ауди во Македонија.”

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, ја предводи партиската делегација којашто е во Лајпциг на Конгресот на сестринската партија Германската демократска унија (ЦДУ).

„На денешниот престој во Лајпциг на Конгресот на Германската демократска унија, покрај политичките состаноци, ќе имаме и состаноци со извршните директори и претставници на најголемите германски производители на автомобили, но и други производители од машинската и електроиндустријата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here