На жена верба НЕ…. (Видео)

Ова видео дефинитивно ќе ве насмее, а можеби и ќе извлечете некоја поука. Еден дечко со нетрпение очекува девојката да удри во „машината“ и да види каков резултат таа ќе постигне, меѓутоа намерно или не, девојкта  направи нешто сосема друго…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here