Сопругата го натерала младоженецот да ја избрка неговата мајка од свадбата , еве што направил

На една свадба, младоженецот седнал на свадбената маса до неговата мајка, поради што сопругата не била пресреќна, па го запрашала зошто и старицата е со нив на маса.

„Веднаш да ја исфрлиш од овде- рекла невестата, на што сопругот ништо не одговорил, при што таа продолжила да настојува за да неговата мајка го напушти ресторанот. Но, следно младоженецот отишол до бината на музичкиот бенд и на микрофонот рекол: „Кој сака да ја купи мојата мајка? Ја продавам бидејќи мојата сопруга не ја сака!

Сите гледале зачудено и никој не знаел што да одговори, а потоа синот отишол до неговата мајка, при што рекол: „Иако останатите не те сакаат, јас те сакам. Набрзо, младоженецот заминал заедно со неговата мајка, напуштајќи ја невестата, со што таа останала сама со гостите. По неколку дена, на врата се појавил еден од гостите, кој воедно бил и многу богат човек

„Бев сведок на она што се случи на твојата свадба, па би сакал да те запознаам со мојата ќерка, бидејќи сметам штом толку добро се грижиш за својата мајка, со сигурност добро ќе ја чуваш и мојата ќерка- рекол човекот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here