(ФОТО) Градоначалникот на Прилеп го промашил споменикот: Наместо на св. Климент Охридски, цвеќе му положил на Ченто!

По повод патрониот празник на ООУ „Климент Охридски“, делегација од Општина Прилеп предводена од градоначалникот Илија Јованоски и од училиштето денеска положи свеќиња пред споменикот на првиот претседател на президиумот на АСНОМ, Методија Андонов Ченто и Могилата на непобедените.

Јованоски очигледно го промашил државниот празник, па му положил цвеже на Ченто, наместо на св. Климент Охридски.

ЛИДЕР

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here