Лимар ќе ви објасни како најлесно се мести штекер.

Затоа што осигурувачите се за аматери, а овој лимар работи со ножици за лим, ама со изолирани рачки за секој случај.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here