Мајката отишла на работа без да го бакне детето, каква грешка!

Детенцето му се жали на таткото дека мајка му сабајле станала и си заминала на работа без да го бакне. Каква грешка мајка. Немој никогаш да ти се повтори вакво нешто.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here