Циркуз: Градоначалникот Јорданов и полицијата бркаат крадци на дрва. (Видео)

последоватолно чести кражби, сечење на дрвја, може да забележите во какви услови живеат овие луѓе овде. Има кражба на струја на вода има исто така огромни количини на ѓубре и смет и мора да се стави крај.

Во среда ќе свикаме совет на превенција на која што јас како градоначалник ќе ги свикам сите институции на територија на Општина Штип, СВР, Шумска Полиција, Обвинителство и овде мора да се стави крај. Затоа што вакви дивијантни однесувања ветивме во изборната програма дека овде ќе ставиме ред.
Видео Тука

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here