Фер и регуларно без никакви местенки, паричето се падна кај мене.

Традиционално како и во секое христијанско семејство во земјата, на Бадник и во семејството на претседателот Стево Пендаровски се вртеше погачата со паричка, која овојпат му падна токму на претседателот.

– Беше регуларно, не беше наместено, така што останува оваа година заедно со моите најблиски, со моето семејство ќе продолжиме да веруваме во вистинските вредности, со почит кон другите, солидарни кон останатите и да се трудиме да бидеме подобри луѓе – рече Пендаровски.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here