Не се собраа 12.000 евра и ја изгуби битката со болеста – денес беше погребана малата Сандра

Малата 13-годишна Сандра Ангеловска од Крива Паланка ја загуби битката со животот.

Сандра која боледуваше од SARCOMA HIGH GRADE (тумор) и за која имаше отворен апел за помош, а хуманите граѓани донираа и собираа пари. За операција беа потребни 12 000 евра пари кои родителите не можеа да ги обезбедат.

Но и покрај сите напори и собирање донации малото девојч не издржа. Почина вчера, а денеска е погребана.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here