Убиство во Прилеп-Убиени две жени во Прилеп, маж се бори за живот

Утрово во Прилеп во семејна куќа пронајдени се две мртви тела. Се работи за две жени од кои едната неофицијално е сопруга на убиецот.

Неофицијално повредено е дека уште едно машко лице кое сѐ уште се бори за живот.

Наскоро повеќе детали.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here