Македонските тенкови тргнаа кон НАТО

Македонија полека но сигурно влегува во НАТО. Доказ за тоа се и тенковите. Лошата страна е што многу ќе се изнамачат војниците со туркање…..

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here