Екс-премиерот Заев израдува бездомник, се доближи до него и му подари 2000 денари…. (ФОТО)

Екс-премиерот Зоран Заев, кој на судењето денес се појави како сведок, очигледно му го направи денот на овој човек, се доближи до него и му даде банкнота од 2000 денари, кој беше видно среќен по средбата со лидерот на СДСМ.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here