Станислава: Еве ви слика од Крсто кај што растовара, гоној !!

Станислава Чочороска во коментар на страната слобода за Јане Ченто објави слика каде што се гледа дека Крсто разносува полна приколка со гној.

Станислава во опис напиша: Македонските бранители кога тогаш ќе излезат на слобода но гнојот останува гној !!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here