Што му предвиде познатата гатачка на Боки 13 уште во 2008 година?

Контроверзниот Бојан Јовановски попознат како Боки 13 има широк круг на пријатели.

Меѓу нив е и гатачката Сабина за која тој своевремено велеше дека е кралица, а таа го бодреше и не сакаше да слушне ниту еден збор лошо за него. Тој е прекрасно на мамичка детенце, исто како мојот син, порача гатачката во својата емисија „Тарот со Сабина“ уште во 2008 година.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here