Прилепчани фатиле куче и го офарбале со бела боја, а на неговото тело напишале……..

Помош на животните Прилеп“ на својот Фејсбук-профил објави фотографии од куче
кое претрпело изживување. Некој во Прилеп го бојадисал кучето и напишал погрдни
зборови на неговото тело.

треба да го има направено ова и со што залужиле овие невини очи да го истрпат овај
психопатски чин. Кучето е изгубено, но е пронајдено истиот ден по неколку часа.
Намерно „исфарбано“ и на една од сликите ќе видете и сами што пишува. Кучето и
куца кога ќе оди“, пишува меѓудругото под постот со фотографиите.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here