Вака кинеската полиција ги фаќа заболените од коронавирусот! (Видео)

На интернет кружи видео кое стана вистински хит на социјалните мрежи, а се работи за коронавирусот кој се рашири низ целиот свет.
Поточно, станува збор за вежба на кинеската гранична полиција во пронаоѓање на возач кој е потенцијално заразен и не сака да оди во изолација.
На видеото се гледа како полицискиот службеник најпрво го запира автомобилот и преку скенерот забележува дека возачот има висока температура. Сепак, возачот одбива да оди со полицијата и тогаш започнува акцијата…….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here