Северна Кореја го реши проблемот со коронавирусот: Денес беше застрелалан првиот пациент !!!

Северна Кореја го регистрирала првиот случај на коронавирус, а пациентот, наводно, наместо да се лекува, бил егзекутиран. Ваквата вест, што ја презедоа повеќе светски медиуми, најпрво беше објавена на Твитер профилот „Secret Beijing“.

Како што тврди анонимниот аналитичар, заболеното лице со коронавирусот било застрелано веднаш штом се потврдила неговата болест.

ФОТО: EPA-EFE-KCNA

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here