Македонија се буди -Во ова место поставени се 50 знамиња со сонцето од Кутлеш (Фото)

-Педесет нови знамиња со сонцето од Кутлеш, ја красат општина Могила! Могила е новото Волино за денес! – пишува на Фејсбук страната “Сончева револуција”.

Педесет нови знамиња со сонцето од Кутлеш, ја красат општина Могила! Могила е новото Волино за денес! Ајде цела Македонија!!! Бираме Волино на денот 😉#СончеваРеволуција

Gepostet von Сончева Револуција am Dienstag, 3. März 2020

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here