Охрид станува град на хуманоста: ”Power Production” ви нуди бесплатно снимање и сликање за вашата свадба !!

Студиото ”Power Production” од Охрид во сопственост на Џоле Савески, и покрај закажаните ангажмани за сликање и снимање за 2020 година се одлучи на еден голем хуман потег, а тоа е бесплатно снимање и сликање за вашата свадба за социјално ранливите категории.

Кога се поставуваше темелот на целата оваа идеја, ние како професионален тим се одлучивме овој чекор да го направиме бидеќи живееме во услови кога голем дел од населението во нашата држава се наоѓа на прагот на сиромаштијата и тоа е една голема пречка младите да се осмелат да направат свадба, едноставно сакаат да ги одбегнат превисоките трошкови за сликање, снимање, музика, хотели и.т.н.

Ние како опшествено одговорна компанија, се залагаме за сите подеднакво и ќе прoдoлжиме да пoмагаме, бидејки тoа е наш интерес и дoлгoрoчна цел. И покрај што работиме со високо квалитетна опрема за снимање и сликање, оваа година одлучивме да не ја обновуваме опремата и дел од парите да ги донираме на болните дечиња во нашата држава.

Фотографија на Power Production.
Power Production Ohrid Contakt: +38971660020

email: power-production@live.com

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here