10 C
Ohrid
четврток, април 22, 2021
Почетна Свет Случајност ? Корона Вирусот точно опишан во роман од 1981 година со...

Случајност ? Корона Вирусот точно опишан во роман од 1981 година со кодно име Вухан 400-

Translate (Eng):[gtranslate]

Корона вирусот е точно опишан во романот “Очите на темнината” на Дин Кунтз. Ништо немаше да биде чудно ако романот не беше издаден од печат во далечната 1981.
На неколку страни авторот опишува дека човештвото ќе се соочи со епидемија предизвикана од вирус кој ги напаѓа дишните патишта. Според книгата вирусот со кодно име Вухан 400 е вештачки создаден вирус и служи како биолошко оружје.

Точниот опис на вирусот во книгата на Дин Кунтз

РЕКЛАМА

Во една друга книга од авторката Силвија Браун издадена од печат во 2008 точно се опишува корона вирусот и неговата пандемија. Во книгата се наведува точната година -2020 и дека вирусот ќе додје од никаде ќе предизвика епидемија и сам ќе исчезне за пак да се појави после една година па ќе исчезне . Никој нема да знае како дошол и исто така како мистериозно ќе исчезне.

Книгата на Силвија Браун – Крајот на деновите на човештвото

- Реклами -