Корона бизнис: 700 денари за медицински ракавици во кумановски маркет

По цена од 700 денари маркет од Куманово продава медицински ракавици, реагираше читател кој до редакцијата на Кумановски Муабети испрати и фотографија од фискалната сметка.

Лицето кое ги испрати фотографиите, тврди дека претходно цената на ваква кутија чинела 180 денари, но сега истата е 700.

kumanovo denes

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here