Откако мажите нема кај да одат, жените во Скопје почнаа да ги фрлаат се*с играчките.

Интереснa фотогрaфијa објaви Фејсбук стрaницaтa “Прикaзните од булевaрот” кaде кaј кружниот тек кaј поликликникaтa “Јaне Сaндaнски” се појaвијa ce*c игрaчки, односно гумен пe*иc.

„Кружен тек кај поликлиника Јане Сандански 4ти ден изолација, почнаа предмети да летаат по улица“ – стои во описот на фејсбук страницата.

Дали можеби мажот го пронашол во фиоката на својата сопруга или се работи за нешто друго, некаква друга нуспојава предизвикана од карантинот, останува да видиме.

вистина

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here