Видео од кое ќе заплачете и вие од радост: Нашата Ања и рече збогум на хемотерапијата!

Другари,

Имаме супер голема причина за славење !
Наша Ања и рече збогум на хемотерапијата!

* Наша храбра и убава Ања, голема да раснеш и да пораснеш, да менуваш светови, да отвориш пат и за сите други деца кои од утре исто како тебе, ќе удираат по ѕвончето! Нека слушнат сите за нашата хероина Ања !

* Видетото е одобрено од родител:

Унивизиртетска клиниза за детски болести Мајка Тереза.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here