Емотивно видео: Медицинските лица и полицијата си аплаудираат едни со други во знак на поддршка..

Емотивно видео од Шпанија: Медицинските лица и полицијата си аплаудираат едни со други во знак на поддршка.

Шпанија живее во голема корона-криза со над 85.000 заболени со КОВИД-19 и над 7.300 смртни случаи.

Смелите лица кои пожртвувано се борат во првите линии издвоија неколку минути за да си дадат поддршка…

Во видеото, полициски службеници со пуштени сирени и возачи на автобуси стојат и аплаудираат пред болница, а медицинските лица од влезот возвраќаат на гестот.
femina

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here