Михаела од Скопјe: Откако го победив коронавирусот денес ќе пеам за сите заболени и за медицинскиот персонал

Откако се изборив со коронавирусот и ја напуштив болницата со два негативни теста, се чувствувам како најсреќниот човек на светот. Многу сум среќна што сум конечно дома, бидејки своеволно отидов директно од авион во болница. Големо благодарам до сите доктори и медицински сестри кои се грижеа за мене и продолжуваат да се грижат за сите останати. Денеска пеам за сите нив и за сите пациенти кои се се уште во болница. Ова е за вас ❤️

Напиша Михаела на нејзиниот фејзбук профил…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here