Пикот доаѓа: Нови 5 мртви во Македонија 53 новозаразени.

Во последниве 24 часа од последици од коронавирусот починаа 5 лица.

Со ова вкупниот број на смртни случаи во земјава достигна 17.

Според нашите податоци, последново деноноќие позивитни на вирусот се 53 лица.

По градови:

Скопје – 13
Струга – 14
Куманово – 8
Штип – 5
Прилеп – 2
Тетово – 2
Кочани – 6
Велес – 1
Гостивар – 2

Со најновите податоци вкупниот број заболени од коронавирусот во земјава достигна 483 лица.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here