Филипче: Маска се носи доколку кашлате ќивате или имате други сиптоми, не се носи маска цело време. (Видео)

– Многу е важно да знаете кога треба да се носат и како правилно се користат маските за да можете вистински да се заштите од коронавирусот и други потенцијални зарази, пишува министерот Филипче, кој на својот Фејсбук-профил објави видео со корисни информации поврзани со маските, но и инструкции како правило се носи маска.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here